Kes iPhone 14 Pro Max terbaik: 15 teratas yang boleh anda beli

GOLD: US Dollar Hits Supply Zone, What Next?

Here's the latest news from Federal Reserve Chair Jerome Powell. While speaking at a conference in Portugal, Powell expressed optimism about the US economy and decreased the possibility of a recession, stating that the economy has shown resilience and is still growing, albeit at a modest pace. He acknowledged the possibility of a recession but

Gold Price Forecast: XAU/USD resilient despite Fed’s rate hike speculations on solid US data

Gold price regains momentum above $1900 despite increased odds of Fed rate hikes. US economic data underscores robust growth, pushing XAU/USD to test 200-day EMA. Treasury bond yields soar, underpinning projections of higher rates and potential headwinds for Gold demand. Gold price recovers some ground after sliding below the $1900 figure for the first time

Gold Price Forecast: XAU/USD to find a major floor at the 200-DMA of $1,856 – Credit Suisse

The decline in Gold is now on the cusp of Credit Suisse’s target of price and retracement support at $1,900/1,890. The bank analyzes XAU/USD technical outlook. Weekly close below $1,856 to reinforce the longer-term sideways range Gold has declined to our core target of $1,900/1,890 and with the rising 200-DMA seen not far below at

Breaking: ​​​​​​​Gold drops below $1,900 for the first time since mid-March

Stronger-than-expected US economic data boosts the US Dollar across the board. US Treasury yields spike higher, putting pressure on Gold. XAU/USD fell below $1,900/oz, reaching its lowest level in three months. Gold prices tumbled following the release of US economic data. XAU/USD broke below $1,900 for the first time since mid-March and fell to $1,894.

Gold Price Forecast: XAU/USD bears keep control, focus on $1,885 and Fed inflation gauge

Gold Price stays bearish near the lowest levels since March, braces for the second consecutive weekly loss. Hawkish Federal Reserve talks, upbeat United States data underpin US Dollar strength and weigh on XAU/USD. US-China jitters, Germany’s recession fears and fewer accolades for European Central Bank hawks also favor Gold sellers. China’s official PMIs, US PCE

Exciting Gold Price Forecast: XAU/USD stands firm above the $1,900 mark, while all eyes eagerly await the US PCE Price Index for a burst...

Gold price fails to attract any buyers or build on the overnight bounce from a multi-month low. Hawkish major central banks continue to act as a headwind for the non-yielding commodity. The US Dollar stands tall near a two-week high and also contributes to capping the XAU/USD. Investors keenly await the release of the US

iPhone 14 Pro Max ialah salah satu peranti terbaik yang pernah dihasilkan oleh Apple, dan ia telah diterima pakai oleh ramai peminat iPhone dalam beberapa bulan selepas pelancarannya.

Walaupun tidak pernah seronok membelanjakan lebih banyak wang, terutamanya selepas membelanjakan lebih dari $ 1,000 untuk telefon itu sendiri, mengambil kes untuk iPhone 14 Pro Max adalah idea yang baik kerana anda tidak mahu mengambil risiko menggaru, kerepek, atau menghancurkan iPhone baru. Nasib baik, terdapat banyak kes di pasaran – sama ada anda ingin melindungi sepenuhnya telefon anda daripada elemen atau jika anda hanya mahu menukar iPhone 14 Pro Max menjadi aksesori yang bergaya.

Berikut ialah pilihan kami untuk kes terbaik yang boleh anda dapatkan untuk iPhone 14 Pro Max.

Best Apple iPhone 14 Pro Max cases catalyst crux

Kes Catalyst Crux iPhone 14 Pro Max

Kes iPhone 14 Pro Max lanyard terbaik

Pro
 • Perlindungan jatuh 10 kaki
 • Lanyard termasuk
 • MagSafe serasi
Kontra
 • Hanya satu opsyen warna

Catalyst Crux iPhone 14 Pro Max Case menawarkan banyak perlindungan dengan sudut penyerap kejutannya. Walau bagaimanapun, kemungkinan pembeli tidak memerlukannya, terima kasih kepada lanyard yang kukuh yang disertakan dengan setiap kes.

Aksesori seperti lanyards boleh memudahkan anda membawa sekitar telefon anda tanpa rasa takut menjatuhkannya di atas tanah selagi ia diikat di pergelangan tangan anda. Malangnya, kes Catalyst Crux hanya datang dalam satu warna. Walaupun begitu, anda akan berasa sangat selamat dengan kes itu dan lanyard bahawa warnanya mungkin tidak penting bagi anda.

Best Apple iPhone 14 Pro Max Cases casetify impact case

Kes Kesan Casetify

Kes iPhone 14 Pro Max yang boleh disesuaikan terbaik

Pro
 • Beratus-ratus pilihan warna
 • Perlindungan 8 kaki
 • Dibuat dengan bahan kitar semula
Kontra
 • Mahal

Casetify adalah jenama yang sangat terkenal yang terkenal kerana membuat kes pepejal dengan apa yang terasa seperti pilihan warna yang tidak berkesudahan. Tidak kira siapa anda atau jenis gaya yang anda inginkan, anda akan dapat mencari kes yang sesuai dengan anda.

Walaupun Kes Bounce Casetify (dilihat kemudian dalam senarai ini) adalah yang terbaik untuk perlindungan menyeluruh, mereka boleh menjadi agak besar. Bagi mereka yang ingin menunggang garisan antara gaya dan perlindungan, Kes Kesan akan dapat melakukannya. Walau bagaimanapun, ambil perhatian bahawa anda perlu membelanjakan sejumlah wang tunai yang baik untuk mendapatkannya.

Best Apple iPhone 14 Pro Max Cases MOUS case

MOUS iPhone 14 Pro Max Case

Kes MagSafe iPhone 14 Pro Max terbaik

Pro
 • Pilihan warna pepejal
 • Waranti seumur hidup
 • MagSafe serasi
Kontra
 • Mahal

Selalunya, kes telefon yang serasi sepenuhnya MagSafe mempunyai cincin magnet yang dipaparkan di depan dan tengah di belakang sarung, yang, bergantung pada citarasa anda, mungkin sesuatu yang sakit mata. Nasib baik, sarung Mous iPhone 14 Pro Max tidak menampilkan cincin tetapi masih serasi sepenuhnya MagSafe.

Ia datang dalam beberapa pilihan warna pepejal, dan pembeli akan dapat berehat dengan mudah mengetahui bahawa jika ia pecah pada bila-bila masa, pembelian mereka dilindungi di bawah jaminan seumur hidup.

Kes Incipio Duo MagSafe

Kes iPhone 14 Pro Max dwi-lapisan terbaik

Pro
 • Menyokong semua aksesori MagSafe
 • Diperbuat daripada bahan kitar semula
 • Rintangan jatuh 12 kaki
Kontra
 • Kekurangan pelbagai pilihan warna

Walaupun Duo Incipio untuk MagSafe mungkin kelihatan sedikit jelas, reka bentuk dua bahagiannya adalah yang terbaru dalam teknologi penyerapan kejutan. Kes ini mampu menahan titisan 12 kaki dan perlanggaran utama lain dengan mengedarkan daya antara kedua-dua bahagian reka bentuknya.

Ini menjadikannya pilihan yang sangat tahan lama bagi mereka yang sering mencari peranti mereka dalam situasi yang tidak menentu. Malangnya, ia tidak menawarkan banyak dari segi gaya, jadi anda akan berdagang gaya iPhone untuk perlindungan yang kukuh – yang pastinya boleh menjadi sekatan jalan utama bagi sesetengah orang tetapi keperluan untuk orang lain.

Spigen Slim Armor bersama MagFit

Kes iPhone 14 Pro Max kickstand terbaik

Pro
 • Reka bentuk pelindung dua keping
 • Tepi tinggi untuk perlindungan skrin maksimum
 • Kickstand
 • MagSafe serasi
Kontra
 • Hanya satu opsyen warna

Sekiranya anda mencari sarung telefon yang dapat menahan banyak rawatan yang keras, maka sarung Slim Armor Spigen sesuai untuk anda. Seperti Incipio Duo di atas, reka bentuk dua kepingnya dibuat untuk menahan titisan tinggi dan hentaman besar.

Walaupun tepi yang dibangkitkan menjadikannya sedikit lebih besar daripada sarung ketat kulit yang lain, mereka memberikan lapisan perlindungan tambahan untuk paparan dan kamera. Satu-satunya kelemahan sebenar ialah reka bentuknya meninggalkan sesuatu yang diinginkan. Hanya ada satu pilihan warna yang tersedia, dan sepertiga atas rusuk pastinya bukan untuk semua orang.

Kes Apple Clear Rasmi dengan MagSafe

Kes iPhone 14 Pro Max yang paling jelas

Pro
 • Menyokong pengecasan wayarles
 • Kosongkan reka bentuk yang menunjukkan reka bentuk iPhone
 • Menyokong aksesori MagSafe
Kontra
 • Kurang personaliti

Jika anda sedang mencari sarung pepejal yang menyokong pengecasan wayarles dan aksesori MagSafe, maka kes jelas yang ditawarkan oleh Apple adalah cara untuk pergi. Walaupun ia mempunyai keperibadian yang sangat sedikit kerana benar-benar melihat-melalui, ia sesuai untuk sesiapa sahaja yang ingin mempamerkan reka bentuk anggun iPhone 14 Pro Max.

Perlindungan akan terhad kerana profilnya yang nipis, tetapi itu adalah harga yang kecil untuk membayar keserasian MagSafe dan gaya yang jelas.

PopSockets MagSafe Kes Jelas

Kes PopSocket iPhone 14 Pro Max terbaik

Pro
 • Cengkaman PopSocket boleh tanggal
 • Sokongan MagSafe
 • Reka bentuk kes halus
Kontra
 • Kekurangan pilihan warna dan reka bentuk

Kes PopSockets MagSafe agak serupa dengan kes rasmi Apple MagSafe tetapi juga termasuk PopSocket yang boleh dilepaskan, menjadikannya pilihan yang kukuh bagi sesiapa yang bimbang untuk menjatuhkan telefon mereka.

Bit yang menarik ialah soket mempunyai keupayaan untuk meluncur di mana sahaja di dalam sarung, menawarkan pelbagai jenis aksesori MagSafe. Walaupun pilihan warna sedikit kurang, jika anda mendapat pilihan warna yang jelas, reka bentuk iPhone 14 Pro Max dapat mengambil bahagian tengah.

Kes Rahsia Ghostek

Kes iPhone 14 Pro Max terbaik

Pro
 • Reka bentuk anggun dengan pilihan warna
 • Menyokong aksesori MagSafe
 • Perlindungan sudut pepejal
Kontra
 • Bukan rintangan drop terbaik

Kes Ghostek Covert sukan reka bentuk yang hebat, dengan tepi berwarna-warni dan belakang yang jelas yang menyerlahkan reka bentuk iPhone baharu anda. Kes itu harus melakukan kerja yang baik untuk memastikan telefon anda selamat terima kasih kepada sudut menyerap kejutannya, tetapi rintangan dropnya hanya baik untuk 8 kaki.

Walaupun itu pastinya meliputi penurunan dari ketinggian meja dan keadaan biasa yang lain, ini bermakna telefon anda lebih cenderung mengambil kerosakan daripada apabila dilindungi oleh beberapa kes lasak lain dalam senarai ini. Namun, itu lebih daripada cukup untuk kerosakan setiap hari, dan jika anda tidak mahu menambah banyak ketebalan tambahan, ini adalah pilihan yang bagus.

Kes Kulit Moden Nomad

Kulit terbaik sarung iPhone 14 Pro Max

Pro
 • Reka bentuk kulit klasik
 • Membangunkan pandangan orang tua dari masa ke masa
 • Sesuai dengan aksesori MagSafe
 • Perlindungan jatuh 10 kaki
Kontra
 • Tidak semua orang suka kulit
 • Agak besar

Sarung Kulit Moden Nomad adalah pilihan yang kukuh untuk sesiapa sahaja yang mahukan kulit tradisional mencari iPhone 14 Pro Max mereka. Walaupun reka bentuknya mungkin kelihatan sedikit mudah pada mulanya, ia akhirnya akan membangunkan patina yang akan memberikan rupa tua yang bagus.

Bersama-sama dengan gaya klasik, ia juga menawarkan perlindungan drop 10 kaki untuk memastikan telefon baharu anda selamat daripada tergelincir yang tidak disengajakan. Ini adalah salah satu pilihan yang lebih mahal, tetapi kulitnya subur dan diperoleh secara mampan, menjadikannya pilihan yang bagus untuk peminat kulit.

Kes PU Kulit WTCASE

Kes iPhone 14 Pro Max mewah terbaik

Pro
 • Reka bentuk kulit klasik
 • Pengecasan tanpa wayar
 • Pelbagai warna
Kontra
 • Lebih besar daripada pilihan lain

Jika anda suka rupa kulit tetapi tidak mahu membelanjakan banyak wang untuk sarung kulit sebenar, pertimbangkan pilihan kulit palsu ini tersedia pada harga yang lebih mesra bajet. Potongan logo adalah tambah besar bagi orang yang menikmati mempamerkan iPhone mereka.

Di samping kelihatan baik, tepi yang dinaikkan juga melindungi kedua-dua skrin dan kamera belakang daripada mengambil kerosakan jika jatuh. Anda juga boleh memilih antara empat warna untuk dipadankan dengan gaya anda.

Kes Dompet Vintaj Snakehive

Dompet terbaik kes iPhone 14 Pro Max

Pro
 • Dompet slot tiga kad
 • Pelindung skrin
 • Pendirian landskap
Kontra
 • Potongan kamera ganjil

Oleh kerana telefon telah menjadi barang penting untuk diambil sebelum meninggalkan rumah bersama barangan seperti kunci dan dompet, beberapa kes telah melihat untuk menggabungkan beberapa item tersebut bersama-sama. Salah satu kes tersebut ialah Snakehive Vintage Wallet, yang mencampurkan sarung telefon dan dompet bersama-sama. Ia memegang tiga kad dan boleh menggunakan flapnya sebagai pelindung skrin apabila telefon tidak digunakan dan pendirian untuk menonton kandungan penstriman.

Ia akan melindungi dengan baik kerana reka bentuk bungkus, tetapi ini bukan kes lasak dengan apa cara sekalipun, jadi hanya mengharapkan perlindungan setiap hari.

Kes CaseBorne V Lasak

Kes iPhone 14 Pro Max lasak terbaik

Pro
 • Dibina untuk menahan unsur-unsur
 • Pelindung skrin
 • Kickstand
Kontra
 • Besar
 • Kekurangan pilihan warna yang baik

Jika anda jenis luar rumah yang ingin membawa telefon anda bersama anda dalam perjalanan perkhemahan atau semasa aktiviti luar yang lain, CaseBorne V dibina untuk menahan apa sahaja yang anda buang.

CaseBorne V dibuat untuk menjadi aksesori lasak untuk peranti anda yang akan memastikan ia selamat walaupun dalam keadaan yang paling teruk. Satu-satunya kelemahan ialah saiz besar dan besar yang berjalan seiring dengan kes yang lebih tahan lama dan kekurangan pilihan warna pepejal.

Kes Cengkaman Dbrand

Kes cengkaman terbaik iPhone 14 Pro Max

Pro
 • Reka bentuk yang menarik
 • Tuntutan untuk menjadi “Kes Telefon Paling Lumpuh Di Dunia”
 • Respons butang sentuhan
Kontra
 • Harga yang tinggi

Walaupun Dbrand terkenal dengan rasa humornya yang sarkastik ketika menjual aksesori peranti, aksesori yang ditawarkannya berkualiti tinggi.

Kes Cengkaman untuk iPhone 14 Pro Max tidak terkecuali, kerana reka bentuknya yang menarik memberikan rupa yang benar-benar unik kepada iPhone 14 Pro Max. Selain itu, syarikat itu telah memasarkan kes cengkamannya sebagai “sarung telefon paling cengkaman di dunia,” jadi ia akan berehat dengan selamat di tangan anda. Pengguna juga menikmati tindak balas butang sentuhan dan perlindungan pepejal terhadap titisan.

Siri Otterbox Lumen dengan MagSafe

Kes iPhone 14 Pro Max bergaya terbaik

Pro
 • Reka bentuk sejuk
 • Bahagian yang mudah dicengkam
 • Menyokong aksesori MagSafe
 • Pilihan warna yang hebat
Kontra
 • Harga yang tinggi

Otterbox dikenali kerana membuat kes pepejal yang melindungi telefon, dan Siri Lumen tidak berbeza. Dengan reka bentuk warna yang menarik, sokongan untuk semua aksesori MagSafe, dan cengkaman sisi pepejal yang menjadikan telefon selesa dipegang, ini adalah pilihan terbaik untuk pemilik iPhone 14 Pro Max.

Satu-satunya perkara yang boleh mengubah pembeli berpotensi adalah bahawa titik harganya tinggi berbanding dengan cas laines dalam senarai ini, tetapi perlindungan Otterbox yang kuat bermakna ia bernilai wang untuk ramai.

Kes Casetify Bounce

Kes iPhone 14 Pro Max kalis drop terbaik

Pro
 • Menyokong aksesori MagSafe
 • Sangat tahan lama
 • Bahagian luar yang boleh disesuaikan
Kontra
 • Harga yang tinggi
 • Reka bentuk besar

Kes Bounce Casetify mahal, tetapi untuk apa yang dibawa ke meja, pasti ada hujah yang perlu dibuat yang membenarkan tanda harganya.

Ini adalah kes yang paling tahan lama yang ditawarkan oleh syarikat itu, dengan bumper di setiap sudut yang meresap daya jatuh dari titik telefon yang paling terdedah. Selain itu, ia menyokong semua aksesori MagSafe dan boleh disesuaikan untuk meletakkan nama anda di luar untuk penampilan yang diperibadikan.

Cadangan Editor

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_imgspot_img