Ulasan Nomad Aluminium Band: Saya tidak pernah menggunakan band Apple Watch seperti ini

GOLD: US Dollar Hits Supply Zone, What Next?

Here's the latest news from Federal Reserve Chair Jerome Powell. While speaking at a conference in Portugal, Powell expressed optimism about the US economy and decreased the possibility of a recession, stating that the economy has shown resilience and is still growing, albeit at a modest pace. He acknowledged the possibility of a recession but

Gold Price Forecast: XAU/USD resilient despite Fed’s rate hike speculations on solid US data

Gold price regains momentum above $1900 despite increased odds of Fed rate hikes. US economic data underscores robust growth, pushing XAU/USD to test 200-day EMA. Treasury bond yields soar, underpinning projections of higher rates and potential headwinds for Gold demand. Gold price recovers some ground after sliding below the $1900 figure for the first time

Gold Price Forecast: XAU/USD to find a major floor at the 200-DMA of $1,856 – Credit Suisse

The decline in Gold is now on the cusp of Credit Suisse’s target of price and retracement support at $1,900/1,890. The bank analyzes XAU/USD technical outlook. Weekly close below $1,856 to reinforce the longer-term sideways range Gold has declined to our core target of $1,900/1,890 and with the rising 200-DMA seen not far below at

Breaking: ​​​​​​​Gold drops below $1,900 for the first time since mid-March

Stronger-than-expected US economic data boosts the US Dollar across the board. US Treasury yields spike higher, putting pressure on Gold. XAU/USD fell below $1,900/oz, reaching its lowest level in three months. Gold prices tumbled following the release of US economic data. XAU/USD broke below $1,900 for the first time since mid-March and fell to $1,894.

Gold Price Forecast: XAU/USD bears keep control, focus on $1,885 and Fed inflation gauge

Gold Price stays bearish near the lowest levels since March, braces for the second consecutive weekly loss. Hawkish Federal Reserve talks, upbeat United States data underpin US Dollar strength and weigh on XAU/USD. US-China jitters, Germany’s recession fears and fewer accolades for European Central Bank hawks also favor Gold sellers. China’s official PMIs, US PCE

Exciting Gold Price Forecast: XAU/USD stands firm above the $1,900 mark, while all eyes eagerly await the US PCE Price Index for a burst...

Gold price fails to attract any buyers or build on the overnight bounce from a multi-month low. Hawkish major central banks continue to act as a headwind for the non-yielding commodity. The US Dollar stands tall near a two-week high and also contributes to capping the XAU/USD. Investors keenly await the release of the US

Nomad Aluminium Band
MSRP $ 199.95

Butiran Skor

“Nomad’s Aluminium Band adalah karya seni yang memberikan keanggunan dan kecemerlangan dengan setiap perincian minit.”

Pro
  • Kesesuaian yang selesa
  • Elegan untuk melihat
  • Sangat berkualiti tinggi
  • Dilengkapi dengan alat pelarasan
  • Berfungsi dengan kebanyakan Apple Watches
Kontra
  • Sedikit mahal

Saya telah menjadi pengguna Apple Watch SE (generasi ke-1) sejak tahun 2020. Sejak itu, saya mempunyai sesuatu tentang mencuba semua jenis band yang tersedia untuk peranti ini. Saya telah membeli dan menggunakan lebih daripada sedozen tali untuk Apple Watch SE 44mm saya – dari gelung Milan hingga pelbagai jalur sukan.

Tetapi saya selalu kembali ke band sukan putih rasmi yang disertakan dengan jam tangan saya kerana keselesaan dan gaya yang seimbang. Itu berubah selepas saya mendapat tangan saya pada Nomad Aluminium Band untuk Apple Watch.

Kajian Nomad Aluminium Band: reka bentuk

Laman web Nomad mengatakan “Jalur Aluminium meningkatkan rupa dan rasa Apple Watch anda tanpa membebankan anda,” dan ini adalah kali pertama dalam kerjaya saya bahawa saya telah bersetuju dengan salinan pemasaran produk. Ia dibina daripada aluminium anodized ringan, yang menjadikannya lebih ringan daripada setiap jalur aluminium lain yang telah saya cuba pada jam tangan pintar saya.

Jalur Aluminium Nomad ditutup oleh salutan karbon seperti berlian (DLC), yang menjadikannya tahan calar, tetapi jika anda menggosok objek tajam di atasnya, jalur itu akan tercalar – saya bercakap dari pengalaman.

Nomad’s Aluminium Band menjadikan Apple Watch saya kelihatan setanding dengan — jika tidak lebih baik daripada — jam tangan analog tradisional saya.

Bagi penampilan keseluruhan, band ini menaikkan gaya lompatan dan terikat ke atas band sukan biasa. Dalam perhimpunan sosial, saya belum ditanya tentang kumpulan Apple Watch yang saya pakai, tetapi tali ini mempunyai keupayaan menarik perhatian. Ia adalah perbincangan malam di salah satu makan malam yang saya pergi. Ia kelihatan Yang Baik.

Saya tidak pernah memakai Apple Watch SE saya dengan sut, tetapi band Nomad baharu membantu saya menggegarkan jam tangan pintar apabila saya berpakaian – yang sangat luar biasa untuk pemakai jam tangan analog seperti saya. Saya lebih suka pergi dengan Tissot atau Casio saya dengan pakaian rasmi, tetapi Apple Watch dengan Aluminium Band Nomad menjadikannya kelihatan setanding dengan – jika tidak lebih baik daripada – jam tangan analog tradisional saya. Ia berfungsi dengan baik dengan pakaian kasual juga. Ia dilengkapi dengan kemeja-T dan pakaian seluar jeans dan dengan jaket musim sejuk.

Ia jelas bukan pengganti band sukan jika anda seorang ahli sukan. Walaupun Jalur Aluminium tahan air pada pautan dan lugs, Nomad tidak mengesyorkan menggunakannya di dalam air untuk jangka masa yang panjang. Melakukannya boleh merendahkan kekuatan clasp magnetik dari masa ke masa.

Kajian Nomad Aluminium Band: patut dan saiz

Pembungkusan Jalur Aluminium Nomad.
Prakhar Khanna / Trend Digital

Bahagian yang terbaik ialah ia mempunyai kancing magnetik, jadi saya tidak perlu bermain-main dengan pemasangan. Untuk melepaskan kancing, yang perlu anda lakukan ialah tekan butang rusuk. Tekstur matte pada jalur perak saya juga dipadankan dengan sangat baik dengan Ap sayaple Watch SE warna perak dan tekstur.

Nomad Aluminium Band selesa dipakai. Tetapi jika anda mempunyai rambut di lengan anda, seperti saya, maka anda mungkin merasa sedikit tidak selesa sambil melepaskannya dari pergelangan tangan anda. Ini kerana ia menarik beberapa helai rambut setiap kali anda menanggalkan Apple Watch anda.

Alat Jalur Aluminium Nomad.
Prakhar Khanna / Trend Digital

Bahagian terburuk mengenai aluminium dan keluli band adalah bahawa anda memerlukan profesional untuk mengeluarkan lugs band untuk mendapatkan yang terbaik. Tetapi itu tidak berlaku dengan Aluminium Band Nomad. Syarikat ini mengemas alat pelarasan di dalam kotak yang membantu anda dengan pautan laras dan lugs bersepadu.

Nomad Aluminium Band selesa dipakai.

Untuk mendapatkan kesesuaian yang betul, anda perlu meletakkan band dalam alat pelarasan, seperti yang ditunjukkan dalam imej di atas. Anda perlu menyelaraskannya supaya lubang jarum pautan berada pada pin alat. Setelah selesai, anda perlu putar jarum sehingga pin terkeluar dari pautan. Anda mendapat pin tambahan di dalam kotak, sekiranya anda kehilangan beberapa. Meletakkan semula pin juga mudah. Anda perlu meletakkannya di dalam lubang jarum pada satu hujung dan putar jarum alat untuk menolaknya kembali ke tempatnya.

Semuanya membawa saya kira-kira 20 minit pada yang pertama dan hanya cuba. Ia bukan proses yang mudah, tetapi ia sangat mudah dilakukan.

Kajian Nomad Aluminium Band: harga dan ketersediaan

Apple Watch SE dengan Nomad Aluminium Band pada pergelangan tangan.
Prakhar Khanna / Trend Digital

Nomad Aluminium Band serasi dengan Apple Watch Ultra, Apple Watch Series 8, 7, 6, SE dan semua versi Apple Watch sebelumnya. Ia datang dalam dua saiz – 45mm, dan 49mm – tetapi boleh digunakan dengan saiz 49mm, 45mm, 44mm, dan 42mm Apple Watch. Saya mempunyai 45mm, dan ia sesuai dengan Watch SE 44mm saya.

Nomad Aluminium Band berharga $ 200. Ia boleh didapati di laman web Nomad dalam dua pilihan warna, Perak dan Kelabu Angkasa.

Kajian Nomad Aluminium Band: keputusan

Prakhar Khanna / Trend Digital

Tidak ada cara lain untuk meletakkannya: Nomad’s Aluminium Band ialah Apple Watch Band kegemaran saya, dan ia mungkin kekal di pergelangan tangan saya untuk masa yang lama.

Jika anda sedang mencari tali yang menjadikan Apple Watch anda kelihatan elegan dan bergaya pada masa yang sama, inilah cara untuk pergi. Ia mungkin kelihatan mahal, tetapi ia bernilai tanda harga. Saya cadangkan dengan sepenuh hati.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_imgspot_img