Semua yang datang ke Netflix pada Julai 2023

GOLD: US Dollar Hits Supply Zone, What Next?

Here's the latest news from Federal Reserve Chair Jerome Powell. While speaking at a conference in Portugal, Powell expressed optimism about the US economy and decreased the possibility of a recession, stating that the economy has shown resilience and is still growing, albeit at a modest pace. He acknowledged the possibility of a recession but

Gold Price Forecast: XAU/USD resilient despite Fed’s rate hike speculations on solid US data

Gold price regains momentum above $1900 despite increased odds of Fed rate hikes. US economic data underscores robust growth, pushing XAU/USD to test 200-day EMA. Treasury bond yields soar, underpinning projections of higher rates and potential headwinds for Gold demand. Gold price recovers some ground after sliding below the $1900 figure for the first time

Gold Price Forecast: XAU/USD to find a major floor at the 200-DMA of $1,856 – Credit Suisse

The decline in Gold is now on the cusp of Credit Suisse’s target of price and retracement support at $1,900/1,890. The bank analyzes XAU/USD technical outlook. Weekly close below $1,856 to reinforce the longer-term sideways range Gold has declined to our core target of $1,900/1,890 and with the rising 200-DMA seen not far below at

Breaking: ​​​​​​​Gold drops below $1,900 for the first time since mid-March

Stronger-than-expected US economic data boosts the US Dollar across the board. US Treasury yields spike higher, putting pressure on Gold. XAU/USD fell below $1,900/oz, reaching its lowest level in three months. Gold prices tumbled following the release of US economic data. XAU/USD broke below $1,900 for the first time since mid-March and fell to $1,894.

Gold Price Forecast: XAU/USD bears keep control, focus on $1,885 and Fed inflation gauge

Gold Price stays bearish near the lowest levels since March, braces for the second consecutive weekly loss. Hawkish Federal Reserve talks, upbeat United States data underpin US Dollar strength and weigh on XAU/USD. US-China jitters, Germany’s recession fears and fewer accolades for European Central Bank hawks also favor Gold sellers. China’s official PMIs, US PCE

Exciting Gold Price Forecast: XAU/USD stands firm above the $1,900 mark, while all eyes eagerly await the US PCE Price Index for a burst...

Gold price fails to attract any buyers or build on the overnight bounce from a multi-month low. Hawkish major central banks continue to act as a headwind for the non-yielding commodity. The US Dollar stands tall near a two-week high and also contributes to capping the XAU/USD. Investors keenly await the release of the US

Walaupun ia telah mengambil beberapa hits baru-baru ini, Netflix terus menjadi destinasi No. 1 untuk kandungan penstriman. Dengan rancangan hit baru-baru ini seperti FUBAR, Tidak pernah saya lakukanItik Ejen Malam, ditambah filem blockbuster seperti Ibu dan thriller Hugh Jackman Banduan, Netflix masih menguasai landskap penstriman seperti yang lain.

Parti itu bakal meneruskan jadual pengaturcaraan Netflix pada Julai 2023, termasuk kemunculan misteri sci-fi Mereka diklon Tyrone dan komedi Undang-undang Luar. Di samping itu, bahagian kedua musim ketiga Ahli sihir akan menayangkan, menamatkan pemerintahan Henry Cavill sebagai watak titular.

1 Julai

Hari-hari — Siri Netflix

Dipersalahkan oleh sesetengah pihak, dipuji sebagai wira oleh orang lain, mereka yang terlibat dengan kemalangan Fukushima Daiichi menghadapi ancaman maut dan tidak kelihatan – bencana nuklear yang tidak pernah berlaku sebelum ini.

Pengantin perempuan

The Huntsman: Perang Musim Sejuk

Jumanji (1995)

Kanak-kanak Karate (2010)

Kanak-kanak Karate (1984)

Anak Karate Bahagian II

Anak Karate Bahagian III

Kick-Ass

Pembohong Pembohong

One Piece: Thriller Bark

v TV Asal 2

Kebanggaan & Prasangka (2005)

Malam Prom

Ray

Waktu Tergesa-gesa

Waktu Tergesa-gesa 2

Waktu Tergesa-gesa 3

Putih Salji & Huntsman

Sotong dan Ikan Paus

Trek Bintang

Star Trek Ke Dalam Kegelapan

Perkara Paling Manis

Titanic

Pakcik Buck

Badan hangat

Julai 3

Malaikat Kecil: Jilid 3

Tidak diketahui: Piramid Yang Hilang — Dokumentari Netflix

Unknown adalah acara docuseries empat bahagian yang menceritakan kisah-kisah pengembaraan dan penerokaan yang menakjubkan di wilayah-wilayah yang tidak bercita-cita tinggi. Tayangan perdana setiap minggu, setiap filem mendorong sempadan pengetahuan, menceburi kawasan yang belum diterokai, dan membuka rahsia dunia kita melalui kisah-kisah orang dan tempat yang luar biasa yang tidak pernah ditangkap di kamera. Dari membongkar tanah perkuburan tertua di dunia hingga melihat penggunaan kecerdasan buatan dalam peperangan, bersiap sedia untuk memulakan ekspedisi yang mendebarkan yang akan meluaskan cakrawala anda dan membangkitkan pengembara di dalamnya.

4 Julai

Raja yang tidak pernah menjadi — Dokumentari Netflix

Dokumen ini memberi penerangan tentang pembunuhan seorang remaja Jerman pada tahun 1978 melalui akaun kakaknya dan keluarga diraja yang terlibat dalam kes itu.

Tom Segura: Sledgehammer — Komedi Netflix

Tom Segura kembali ke Netflix dengan komedi istimewa kelimanya, Sledgehammer. Tampil kepada orang ramai yang bertenaga dan habis dijual di Phoenix, dia meneroka “kekaguman” beliau terhadap Brad Pitt, bagaimana ia seperti membesarkan dua anak lelaki, dan pelajaran yang dipelajari daripada berkongsi gummies dengan ibunya. 

Julai 5

Kembali ke 15 Musim 2  — Siri Netflix

Dalam musim baru ini, niaga hadapan Joel dan Anita secara tidak sengaja saling berkaitan – jadi rancangan baru yang rumit untuk mengembalikan semuanya kepada normal adalah teratur.

Perkahwinan Bahagia Saya — Anime Netflix

Keluarga Miyo yang kesat menganggapnya tidak berharga – tetapi bersama-sama dengan bakal suaminya yang kuat, dirinya yang sebenar dan kuasa tersembunyi perlahan-lahan mula bersinar.

WHAM! — Dokumentari Netflix

Melalui wawancara arkib dan rakaman, George Michael dan Andrew Ridgeley menghidupkan semula arka Wham mereka! kerjaya, dari tahun 1970-an tunas terbaik hingga ‘ikon pop 80-an.

6 Julai

Cinta Palsu Dalam — Siri Netflix

Lima pasangan meletakkan kepercayaan mereka untuk menguji dalam siri realiti kukus ini, di mana teknologi deepfake mengaburkan garis kebenaran dan terletak pada permainan hadiah wang tunai.

Bata Emas — Filem Netflix

Bertekad untuk mendapatkan skala dan keuntungan daripada pekerjaannya yang tidak bersyukur, seorang pekerja kilang skim untuk menyeludup minyak wangi mewah dari bawah hidung majikannya.

Peguam Lincoln Musim 2 Bahagian 1 — Siri Netflix

Dengan firmanya Dengan permintaan tinggi dan pasukan yang sibuk dari sebelumnya, Mickey terjerat dengan seorang wanita yang tidak lama lagi menjadi pelanggan apabila dia didakwa membunuh.

Bangun, Carlo! — Keluarga Netflix

Carlo adalah seorang budak lelaki yang suka bersenang-senang dengan minat terhadap biskut dan pengembaraan. Tetapi selepas dia jatuh ke dalam tidur yang ajaib, perkara tidak akan sama!

Julai 7

Rayuan Maut — Siri Netflix

Seorang profesor yang sudah berkahwin ditarik ke dalam hubungan ghairah dengan seorang lelaki yang lebih muda dan membongkar jalan tragedi dan pengkhianatan dari mereka yang paling dekat dengannya.

Hack Rumah Saya — Siri Netflix

Satu pasukan empat ahli sihir reka bentuk mengimpikan penyelesaian memaksimumkan ruang dan idea kejuruteraan yang bijak untuk mengubah rumah keluarga dengan cara inventif.

Undang-undang Luar — Filem Netflix

Owen Browning (Adam Devine) adalah pengurus bank selat yang akan berkahwin dengan cinta hidupnya, Parker. Apabila banknya ditahan oleh Penyamun Hantu yang terkenal semasa minggu perkahwinannya, dia percaya bakal mertuanya, yang baru tiba di bandar, adalah Undang-undang Luar yang terkenal.

Musim — Filem Netflix

Selepas rentetan hubungan yang gagal, dua rakan baik membuat perjanjian untuk mengambil risiko dan mencari cinta lagi – tetapi mereka mungkin hanya menemuinya antara satu sama lain.

Julai 10

Kapten Underpants: Filem Epik Pertama

StoryBots: Masa Jawapan Musim 2 — Keluarga Netflix

‘Bot kembali menjawab soalan yang lebih ingin tahu daripada kanak-kanak seperti anda, seperti bagaimana bentuk gelembung? Mengapa bulan berubah bentuk? Dan bagaimana kaca dibuat?

Tidak diketahui: Robot Pembunuh — Dokumentari Netflix

Julai 11

Sembilan belas hingga Dua Puluh — Siri Netflix

Sekumpulan orang dewasa muda berkongsi minggu terakhir remaja mereka dan minggu pertama dua puluhan mereka bersama-sama – mengalami kebebasan dan semua “pertama” dewasa.

Julai 12

Mr. Kereta dan Kesatria Templar — Filem Netflix

Apabila seorang ahli sejarah seni menemui salib Templar purba, dia mesti bergabung dengan sekumpulan pengembara yang tidak mungkin dalam usaha untuk membuka kunci rahsia peninggalan.

Quarterback — Siri Netflix

Masuk ke dalam kesibukan dan masuk ke rumah tiga kuarters NFL dalam docuseries pencalonan ini mengesan musim 2022-23 mereka.

Rekod Ragnarok Musim 2: Episod 11-15 (JP) — anime Netflix

Dengan beberapa kemenangan yang mengejutkan, manusia telah menentang jangkaan para dewa. Tetapi adakah mereka akan bertahan pada pusingan akan datang menentang beberapa dewa yang memukul berat?

Tergesa-gesa Gula: Titik Penaik — Siri Netflix

Dalam siri yang direndam adrenalin ini, enam pasukan artis masakan menggabungkan inovasi dan tradisi untuk mencipta keajaiban yang boleh dimakan. Siapa yang akan membakar jalan mereka ke puncak?

Julai 13

Bakar Rumah Ke Bawah — Siri Netflix

Untuk mendedahkan kebenaran tentang kebakaran yang merosakkan keluarganya 13 tahun yang lalu, Anzu menyamar sebagai pembantu rumah untuk perempuan simpanan berais rumah Mitarai.

Keras hati — Siri Netflix

Di Kuwait City, seorang peguam pertahanan bertekad menentang sentimen popular dan mengambil polarisasi pelanggan: seorang pemain bola sepak yang dituduh membunuh isterinya.

Nanah dalam But: Hasrat Terakhir

Perdana Sonic Musim 2 — Keluarga Netflix

Dengan bantuan kumpulan ragtagnya sekutu Shatterverse, Sonic berperang dengan Majlis Chaos untuk mengawal Prisma Paradoks yang kuat, satu Shard pada satu masa.

Survival yang paling tebal — Siri Netflix

Selepas perpisahan yang buruk, jurugaya bersemangat Mavis Beaumont merebut peluang untuk memulakan hidup dan cinta sambil mencari kebahagiaan mengikut istilahnya sendiri.

Julai 14

Ratu Keindahan Baitulmuqaddis Musim 2 — Siri Netflix

Serangan ke atas Rosa pada tahun 1929 menjejaskan perkahwinannya dan masa depan abangnya. Pada tahun 1939, Luna menderita hati yang patah, tetapi mencari cinta lagi dengan lelaki terlarang.

Kotak Burung Barcelona — Filem Netflix

Dari pengeluar fenomena global, Kotak BurungDatang Kotak Burung Barcelona, pengembangan filem yang memikat penonton pada tahun 2018. Selepas pasukan misteri memusnahkan penduduk dunia, Sebastian mesti mengemudi perjalanan hidupnya sendiri melalui jalan-jalan yang desolate di Barcelona. Ketika dia membentuk pakatan yang tidak selesa dengan mangsa lain yang terselamat dan mereka cuba melarikan diri dari bandar, an ancaman yang tidak dijangka dan lebih jahat berkembang.

Chef Lima Bintang — Siri Netflix

Tujuh chef profesional bersaing untuk membawa konsep makan mewah mereka ke restoran Palm Court yang bersejarah di Langham Hotel mewah di London.

Taktik Cinta 2 — Filem Netflix

Orang Asli berpendapat perkahwinan adalah satu penipuan, dan berkata demikian. Tetapi apabila kecantikannya, Kerem, tanpa disangka-sangka bersetuju, dia berusaha keras untuk memanipulasinya untuk mencadangkan.

Terlalu Panas untuk Dikendalikan Musim 5 — Siri Netflix

Satu lagi percutian yang mengerikan tetapi tidak seksi menanti, di bawah mata Lana, untuk sekumpulan perseorangan yang tidak menentu dengan harapan untuk memenangi hadiah besar $ 200,000.

Julai 15

Ratu Negara — Siri Netflix

Seorang perancang acara Nairobi kembali ke kampungnya selepas 10 tahun, di mana dia menghadapi masa lalunya – dan sebuah syarikat perlombongan yang mengancam untuk memusnahkan rumahnya.

Morphle 3D Musim 1

My Little Pony: Beritahu Kisah Anda Musim 1

Julai 16

Menunggang Bersama

Julai 17

Tidak diketahui: Gua Tulang — Dokumentari Netflix

Julai 19

Lagenda (Hampir) — Filem Netflix

Sebuah bandar Mexico yang berwarna-warni. Dua beradik tiri. Romeo dan Preciado bertemu lagi untuk menghormati ingatan ayah mereka dalam perhimpunan kereta yang penuh dengan adrenalin – dan muzik banda.

Nafas Terdalam — Dokumentari Netflix

Kisah seorang juara freediver dan penyelam keselamatan pakar, yang kehidupannya kelihatan gemuk untuk berkumpul di puncak kerjaya mereka. Lihatlah ganjaran yang mendebarkan – dan risiko yang tidak dapat dielakkan – mengejar impian melalui kedalaman lautan.

Julai 20

Pasukan Supa 4 — Keluarga Netflix

Di bandar neo-futuristik Lusaka, Zambia, empat remaja perempuan menyertai ejen rahsia bersara dalam usaha menyelamatkan dunia sebagai wira-wira yang menyamar.

Magnolias manis Musim 3 — Siri Netflix

Selepas pertarungan di Sullivan, Magnolias menghadapi perjuangan baru kerana sakit hati dan drama keluarga meletakkan hubungan mereka untuk diuji.

Julai 21

Makeover Ekstrem: Edisi Rumah

Mereka diklon Tyrone — Filem Netflix

Satu siri peristiwa eerie membawa trio yang tidak mungkin (John Boyega, Teyonah Parris, dan Jamie Foxx) ke dalam lubang arnab ke dalam konspirasi kejiranan yang jahat.

Julai 24

Mata Besar

Diari Drop Dew — Keluarga Netflix

Daripada mencari barang yang hilang untuk membersihkan keadaan kucar-kacir, tiga peri dalam latihan suka menjaga anak-anak dalam jagaan mereka ketika mereka berusaha untuk mendapatkan sayap mereka.

Tidak diketahui: Mesin Masa Kosmik — Dokumentari Netflix

Julai 25

Mark Normand: Sup ke Kacang — Komedi Netflix

Filem khas Netflix pertama mark Normand selama satu jam, difilemkan di Teater Vic yang terkenal di Chicago, ditayangkan pada 25 Julai. Penutup khasnya yang berani mengambil kebanyakan perkara yang tidak sepatutnya anda tutup.

Sintonia Musim 4 — Siri Netflix

Selepas peristiwa yang mengubah hidup, Nando, Rita dan Doni terpaksa berpisah. Bolehkah persahabatan mereka – dan hubungan – bertahan semuanya?

Julai 26

Baki Hanma: Musim 2: Kisah Jeruk & Saga Perang Jeruk — Anime Netflix

Mereka menghidupkan semula manusia yang tidak sepatutnya wujud, seorang lelaki prasejarah yang begitu kuat, dia pernah menjadi mangsa dinosaur Jurassic – dan Baki tidak sabar untuk melawannya.

Pertunjukan Penaik British Besar: Profesional Musim 7 — Siri Netflix

Penyampai baru Stacey Solomon menyertai Liam Charles sebagai 12 pasang chef pastri yang berjaya dari seluruh UK merengek ciptaan manis untuk hakim pakar.

Hilang: Kes Lucie Blackman — Dokumentari Netflix

1 Julai 2000. Lucie Blackman yang berusia 21 tahun hilang di Tokyo, mencetuskan siasatan antarabangsa – dan usaha selama bertahun-tahun untuk keadilan.

Julai 27

Kebahagiaan Untuk Pemula — Filem Netflix

Helen sentiasa menjalani hidupnya sejauh mungkin dari tepi. Baru bercerai, dia menyertai sekumpulan orang asing yang aneh dalam kursus kelangsungan hidup dengan harapan untuk belajar bagaimana untuk hidup – dan cinta – sekali lagi.

Wanita Senyap: Pembunuhan Mataviejitas — Dokumentari Netflix

Antara tahun 1998 dan 2005, hampir 50 wanita tua telah dibunuhd di Mexico City, mencetuskan pemburuan – dan penangkapan – suspek yang paling tidak mungkin.

Paradise — Filem Netflix

Selepas isterinya terpaksa melepaskan 40 tahun hidupnya sebagai bayaran hutang insurans, seorang lelaki terdesak mencari jalan untuk mendapatkannya kembali.

Hari ini kita akan bercakap tentang hari itu — Filem Netflix

Kehidupan Narendra dan Ajeng bersilang buat kali pertama kerana masa lalu dan sekarang bersatu dalam prekuel ini untuk Satu Hari Kita Akan Bercakap Tentang Hari Ini.

Ahli sihir Musim 3 Jilid 2 — Siri Netflix

Takdir membawa mereka bersama. Pasukan berbahaya cuba merobek mereka. Geralt dan Yennefer berjuang untuk memastikan Ciri selamat sebagai bancuhan perang di Benua.

Julai 28

Kisah Sempurna — Siri Netflix

Apabila Margot melarikan diri dari perkahwinannya sendiri, dia dibiarkan berasa hanyut. Tidak banyak yang dia tahu, David dan huru-haranya yang menggembirakan yang dapat membantunya mencari jalan.

Captain Fall — Siri Netflix

Seorang kapten laut yang basah di belakang telinga, namun baik hati tanpa sengaja mendapati dirinya menerajui kapal penyeludupan untuk kartel antarabangsa yang dahsyat yang menggunakannya sebagai lelaki jatuh sekiranya pihak berkuasa pernah mengejar mereka.

D.P. Musim 2 — Siri Netflix

Selepas tragedi yang mengejutkan mengubah hidup mereka terbalik, Jun-ho dan Ho-yeol kembali untuk menangkap lebih banyak padang pasir tentera – hanya untuk menghadapi bahaya yang tidak dijangka.

Mogok Tersembunyi

Bagaimana Menjadi Pemimpin Kultus — Dokumentari Netflix

Menyamar sebagai buku panduan untuk menangkap kultus yang setia berikut, docuseries ini mengambil pandangan lidah di pipi pada kebangkitan enam pemimpin kawanan terkenal.

Cinta, Seks dan 30 Lilin — Filem Netflix

Melalui tahun ulang tahun ke-30, empat sahabat mengemudi hubungan, menyayat hati, dan kehamilan yang mengejutkan yang mengancam untuk merobek mereka.

Ajaib: Ladybug & Cat Noir, Filem — Keluarga Netflix

Seorang remaja biasa berpindah ke Paris, menjadi adiwira yang kuat, dan mesti bergabung dengan kutubnya bertentangan untuk menyelamatkan bandar dari penjahat yang licik.

Tukang Jahit Musim 2 — Siri Netflix

Peyami menghadapi cabaran baru kerana persahabatannya dengan Dimitri diuji, Esvet menghabiskan lebih banyak masa di rumah dengan Mustafa – dan seorang wanita baru memasuki hidupnya.

Julai 29

Kaunter Uncanny Musim 2 — Siri Netflix

Berbekalkan kuasa baru dan rekrut baru, Kaunter meneruskan pertempuran mereka terhadap syaitan jahat yang memakan manusia.

Julai 31

BASTARD !! Logam Berat, Fantasi Gelap Musim 2 — Anime Netflix

Tentera Pemberontak Gelap terus mengganas tanah dalam misi kejam mereka untuk membuka kunci meterai terakhir. Tetapi Yoko yang berkembang memimpin kuasa-kuasa yang baik.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_imgspot_img