Kes iPhone 12 Pro terbaik: 15 kes terbaik yang boleh anda beli

GOLD: US Dollar Hits Supply Zone, What Next?

Here's the latest news from Federal Reserve Chair Jerome Powell. While speaking at a conference in Portugal, Powell expressed optimism about the US economy and decreased the possibility of a recession, stating that the economy has shown resilience and is still growing, albeit at a modest pace. He acknowledged the possibility of a recession but

Gold Price Forecast: XAU/USD resilient despite Fed’s rate hike speculations on solid US data

Gold price regains momentum above $1900 despite increased odds of Fed rate hikes. US economic data underscores robust growth, pushing XAU/USD to test 200-day EMA. Treasury bond yields soar, underpinning projections of higher rates and potential headwinds for Gold demand. Gold price recovers some ground after sliding below the $1900 figure for the first time

Gold Price Forecast: XAU/USD to find a major floor at the 200-DMA of $1,856 – Credit Suisse

The decline in Gold is now on the cusp of Credit Suisse’s target of price and retracement support at $1,900/1,890. The bank analyzes XAU/USD technical outlook. Weekly close below $1,856 to reinforce the longer-term sideways range Gold has declined to our core target of $1,900/1,890 and with the rising 200-DMA seen not far below at

Breaking: ​​​​​​​Gold drops below $1,900 for the first time since mid-March

Stronger-than-expected US economic data boosts the US Dollar across the board. US Treasury yields spike higher, putting pressure on Gold. XAU/USD fell below $1,900/oz, reaching its lowest level in three months. Gold prices tumbled following the release of US economic data. XAU/USD broke below $1,900 for the first time since mid-March and fell to $1,894.

Gold Price Forecast: XAU/USD bears keep control, focus on $1,885 and Fed inflation gauge

Gold Price stays bearish near the lowest levels since March, braces for the second consecutive weekly loss. Hawkish Federal Reserve talks, upbeat United States data underpin US Dollar strength and weigh on XAU/USD. US-China jitters, Germany’s recession fears and fewer accolades for European Central Bank hawks also favor Gold sellers. China’s official PMIs, US PCE

Exciting Gold Price Forecast: XAU/USD stands firm above the $1,900 mark, while all eyes eagerly await the US PCE Price Index for a burst...

Gold price fails to attract any buyers or build on the overnight bounce from a multi-month low. Hawkish major central banks continue to act as a headwind for the non-yielding commodity. The US Dollar stands tall near a two-week high and also contributes to capping the XAU/USD. Investors keenly await the release of the US

iPhone 12 Pro ialah perdana berkuasa rangkaian iPhone 12 2020. Dengan paparan 6.1 inci, pemproses Bionic A14 yang berkuasa, dan kamera yang dinaik taraf, iPhone 12 Pro ialah iPhone bersaiz munasabah untuk pengguna yang mahukan iPhone yang harga berpatutan, tetapi masih relevan pada tahun 2023.

Perisai Seramik Apple mendakwa melindungi iPhone lebih baik daripada sebelumnya, tetapi jika kami adalah anda, kami masih akan menampar kes pada iPhone kami. Kes-kes datang dalam pelbagai bentuk, dan memilih yang sesuai untuk anda adalah masalah menentukan apa yang anda perlukan. Kami telah memeriksa pembuat kes terbesar, meraih beberapa kes terbaik mereka, dan menjelaskan apa yang baik (dan tidak begitu baik) tentang setiap daripada mereka. Berikut adalah kes iPhone 12 Pro terbaik yang boleh anda beli pada tahun 2023.

Tidak mempunyai iPhone 12 Pro? Kemudian pastikan anda menyemak artikel kami untuk kes iPhone 12 terbaik, kes iPhone 12 Mini terbaik, dan kes iPhone 12 Pro Max terbaik. Mahu naik taraf? Lihatlah iPhone 14 Pro dan iPhone 14 Pro Max.

Kes Silikon iPhone 12 Pro dengan MagSafe.

Kes Apple Silikon Rasmi dengan MagSafe

Kes iPhone 12 Pro rasmi terbaik

Pro
 • Rasa sutera dan lembut
 • Diuji dengan ketat
 • Serasi dengan pengecasan wayarles
 • Berbilang opsyen warna untuk dipilih
Kontra
 • Tiada reka bentuk mewah

Kadang-kadang kes terbaik adalah kes rasmi, seperti sarung silikon sutera dan lembut sentuhan ini dari Apple. Dengan lapisan microfiber untuk perlindungan, ia datang dalam pelbagai warna termasuk hitam yang agak menawan ini – pilihan kami sekumpulan. Apple meletakkan kesnya melalui beribu-ribu jam ujian, jadi anda boleh yakin bahawa iPhone baharu anda dilindungi daripada titisan dan calar. Ia serasi dengan pengecasan wayarles juga dan mempunyai magnet terbina dalam untuk melekat pada pengecas dan aksesori MagSafe anda.

Cengkaman Presidio2 Speck

Kes Cengkaman Speck Presidio2

Kes iPhone 12 Pro cengkaman terbaik

Pro
 • Perlindungan jatuh 13 kaki
 • Teknologi beg udara untuk menyerap kejutan
 • Pengurangan pertumbuhan bakteria 99%
Kontra
 • Cengkaman tidak sebaik yang diiklankan

Apakah beg udara untuk melindungi telefon anda daripada jatuh sehingga 13 kaki dan disertakan dengan jaminan seumur hidup? Kes Cengkaman Presidio2 dari Speck. Teknologi Awan Armor berfungsi seperti beg udara, dengan kapsul udara yang memampatkan dan menggantung telefon anda pada hentaman, menyerap kejutan dan melindunginya daripada kerosakan. Sarung telefon anda akan kekal bersih lebih lama juga terima kasih kepada perlindungan mikrob Microban, yang memberikan pengurangan pertumbuhan bakteria sebanyak 99%. Kemasan sentuhan lembut dan tahan calar terasa licin di tangan, manakala cengkaman tanpa slip menyimpan telefon anda di tempat yang sepatutnya. Bulatkan ini dengan reka bentuk yang langsing dan mesra poket dan keserasian dengan pengecasan tanpa wayar dan anda mempunyai salah satu kes perlindungan terbaik di sekelilingnya.

Kes Jeni ukiran untuk iPhone 12 Pro.

Kes Jeni Riya diukir

Kes iPhone 12 Pro unik terbaik

Pro
 • Reka bentuk yang unik untuk semua orang
 • Mempunyai pelindung getah luar
 • Serasi dengan pengecas wayarles MagSafe Apple
Kontra
 • Lebih mahal daripada pilihan lain

Anda mungkin meluangkan sedikit masa memutuskan iPhone 12 Pro baharu adalah telefon untuk anda — jadi mengapa tidak memikirkan banyak perkara untuk memilih kes unik untuk telefon baharu anda? Setiap kes kayu dan resin dari Carved adalah salah satu jenis – yang bermaksud tiada siapa yang akan mempunyai kes yang sama seperti anda. Kes-kes ini diilhamkan oleh keindahan Bumi dari perspektif satelit. Kes ini bukan sahaja kelihatan baik, ia juga praktikal. Reka bentuk langsing dan cangkerang getah luar pelindung memastikan telefon anda selamat, dan ia serasi dengan pengecas wayarles MagSafe Apple juga.

Kes Gear4 Battersea

Kes Gear4 Battersea

Perlindungan drop terbaik sarung iPhone 12 Pro

Pro
 • Perlindungan jatuh 16 kaki
 • Sentuhan lembut dan kemasan bertekstur
 • Rawatan antimikrob RepelFlex
Kontra
 • Tiada opsyen warna

Jika anda jenis orang yang memeluk setiap orangperkara yang dilemparkan kepada anda, maka kes telefon yang melakukan perkara yang sama adalah satu kemestian. Kes Battersea dari Gear4 menawarkan perlindungan penurunan 16 kaki yang mengagumkan berkat D30, bahan yang digunakan oleh atlet pro dan tentera. Reka bentuknya yang langsing dan sentuhan lembut, kemasan bertekstur bukan sahaja kelihatan bergaya tetapi menghalang titisan di tempat pertama. Kes ini mempunyai rawatan antimikrob RepelFlex yang mengawal degradasi daripada mikroorganisma dan menghalang pertumbuhan bakteria yang menyebabkan bau. Anda boleh mengambilnya dengan hati nurani yang jelas juga, kerana sebahagiannya dibina daripada plastik kitar semula. Ia datang dalam warna hitam dengan perincian oren yang bersemangat.

Casetify Kes Ultra Impact

Casetify Kes Ultra Impact

Kes iPhone 12 Pro berwarna-warni terbaik

Pro
 • Reka bentuk yang cantik dan menarik perhatian
 • 9.8 Kaki Perlindungan Drop
 • Menghapuskan 99% bakteria
Kontra
 • Agak mahal
 • Mungkin terlalu flamboyant untuk sesetengah orang

Apabila hidup memberi anda lemon … letakkannya pada sarung telefon anda. Kes jelas yang meriah dari Casetify ini menampilkan karya seni berwarna-warni oleh artis Bodil Jane yang berpangkalan di Amsterdam, sesuai untuk mencerahkan walaupun hari-hari yang paling membosankan. Dibina dengan qitech, bahan menyerap kejutan yang memberikan perlindungan penurunan sehingga 9.8 kaki, kes Ultra Impact mempunyai bezel yang dibangkitkan di sekeliling skrin, cincin kamera penyerap kilat, dan kemasan tahan calar yang tahan lama. Kes ini dirawat dengan salutan antimikrob DEFENSiFT yang menghilangkan 99% bakteria, dan anda boleh menyesuaikannya dengan monogram atau inisial. Anda juga boleh memasang pengecas MagSafe anda, walaupun lekatan tidak akan sekuat sarung yang mengandungi magnet.

Kes Organicore Incipio

Kes Organicore Incipio

Kes iPhone 12 Pro kompos terbaik

Pro
 • Diperbuat daripada 100% bahan kompos
 • Perlindungan drop lapan kaki
 • Berfungsi dengan pengecasan tanpa wayar dan pengecas MagSafe
 • Pilihan warna yang hebat
Kontra
 • Warna dimatikan
 • Butang sukar ditolak

Rasa lebih unggul tentang pilihan sarung telefon anda dengan memilih kes yang bukan sahaja berita baik untuk telefon anda tetapi juga pilihan yang sangat baik untuk persekitaran. Kes Organicore Incipio dirumuskan dari bahan yang diperbuat daripada tumbuh-tumbuhan, menjadikannya 100% kompos. Ia akan rosak sepenuhnya dalam persekitaran kompos – dan Incipio berjanji untuk menanam pokok untuk setiap kes yang dijual juga. Ia lebih daripada sekadar mesra alam, dengan Impact Strut Technology menyediakan perlindungan drop lapan kaki dan bezel yang dibangkitkan di sekitar skrin yang menghalangnya daripada menyentuh. Kes ini berfungsi dengan pengecasan tanpa wayar dan pengecas MagSafe, dan dilengkapi dengan jaminan seumur hidup, jadi harga kemasukan sangat berbaloi. Kami akan memilih naungan Eucalyptus, hijau segar dan minty, tetapi ia juga boleh didapati dalam arang atau varian kuning air semula jadi yang speckled.

Kes SolidSuit RhinoShield untuk iPhone 12 Pro

Kes SolidSuit RhinoShield

Kes iPhone 12 Pro boleh disesuaikan terbaik

Pro
 • Jenama yang dipercayai
 • Sarung yang boleh disesuaikan sepenuhnya dengan pelbagai pilihan warna
 • Perlindungan Jatuh 11 Kaki
 • Struktur sarang lebah menyerap hentaman
Kontra
 • Sedikit lebih besar daripada kes lain

RhinoShield adalah nama yang boleh anda percayai ketika melindungi telefon anda dari bahaya kecil kehidupan. SolidSuit boleh disesuaikan mengikut citarasa anda, dengan pelbagai warna dan reka bentuk – anda juga boleh menukar warna penutup butang untuk rupa yang berbeza, atau merancang kes anda sendiri jika anda berasa sangat kreatif. Tidak perlu risau tentang telefon anda tergelincir melalui jari anda berkat kemasan matte tahan calar yang memberikan cengkaman yang sangat baik – dan jika secara kebetulan telefon anda terkena tanah, anda akan senang mendengar kes ini memberikan perlindungan penurunan gred tentera sehingga 11 kaki, jadi melainkan anda sangat tinggi dan di bahagian atas tangga, anda perlu dilindungi. Bahagian dalam kes ini mempunyai struktur sarang lebah yang direka untuk menyerap 10% lebih banyak kesan. Kami memilih versi biru laut, gambar, tetapi boleh tergoda untuk menambah penutup butang yang berbeza dalam Royal Blue.

Spigen Slim Armor CS untuk iPhone 12 Pro.

Spigen Slim Armor CS

Kes iPhone 12 Pro terbaik

Pro
 • Jenama terkenal
 • Mempunyai beg udara di sudut
 • Melindungi lensa kamera
 • Mempunyai petak tersembunyi di bahagian belakang
Kontra
 • Tidak menawarkan perlindungan drop terbaik

Spigen adalah salah satu pembuat kes kegemaran kami atas sebab tertentu, dan Slim Armor CS adalah salah satu kes terbaiknya. Ia adalah sarung dwi-lapisan yang menggunakan TPU polikarbonat keras dan fleksibel untuk menyediakan campuran keras dan lembut yang mengawal pelbagai kerosakan, termasuk titisan. Beg udara di sudut kes melindungi daripada titisan, menambah penyebaran kejutan, dan tepi yang dibangkitkan di sekitar paparan dan kanta kamera bermakna ia dilindungi daripada grit dan kotoran. Laci sebenar adalah petak tersembunyi di bahagian belakang. Poket langsing ini boleh memuatkan sehingga dua kad atau sejumlah wang tunai, menjadikannya cara terbaik untuk melepaskan dompet semasa anda keluar.

Ringke Air + Sarung Tali Bahu

Kes iPhone 12 Pro bajet terbaik

Pro
 • Dilengkapi dengan tali bahu rentas badan
 • TPU penyerap kejutan
 • Sangat mesra bajet
Kontra
 • Tali bukan kualiti terbaik

Kes yang jelas adalah mesti dibeli jika anda ingin mempamerkan gaya telefon anda sambil memastikan ia dilindungi, tetapi banyak kes gel yang jelas berada di sisi yang lebih nipis, jadi korbankan beberapa perlindungan. Tidak begitu dengan Ringke. Versi kes Udara ini dilengkapi dengan tali bahu silang badan yang melekat pada titik lampiran lanyard di bahagian bawah sarung. Mengikat tali di sekeliling bahu dan titisan anda adalah semua tetapi mustahil. Tetapi walaupun tanpa tali, perlindungan kes itu cukup baik. TPU langsing adalah fleksibel dan menyerap kejutan, dan ia akan melindungi dengan baik daripada calar dan benjolan kecil. Terdapat bezel yang dinaikkan untuk menaikkan skrin, dan harganya berpatutan.

Kupas Kes Super Nipis

Kes iPhone 12 Pro nipis terbaik

Pro
 • Ultra-langsing pada hanya 0.35mm tebal
 • Sempadan yang dinaikkan untuk melindungi skrin
 • Menentang cap jari
 • Pilihan warna yang baik
Kontra
 • Tidak akan menawarkan perlindungan terbaik

Apple telah melakukan segala yang termampu untuk mengekalkan saiz dan berat iPhone 12 Pro, jadi memalukan untuk menambah terlalu banyak pukal pada telefon anda dengan kes. Di situlah Peel masuk. Dengan mengkhususkan diri dalam kes ultra langsing, kes Super Thin Peel hanya tebal 0.35mm, yang sangat nipis ia separa telus. Ia bebas penjenamaan, jadi anda boleh berpura-pura anda tidak menggunakan kes, dan terdapat sempadan dibangkitkan yang sangat halus di sekeliling tepi paparan dan kanta kamera. Salutan matte bermakna ia tahan terhadap cap jari dan smear, dan ia datang dalam pelbagai warna.

Siri Bio Outback UAG.

Siri Bio Outback UAG

Kes iPhone 12 Pro mesra bumi terbaik

Pro
 • Diperbuat daripada bioplastik khas yang boleh dikompos 100%
 • Memenuhi piawaian ketenteraan untuk ujian drop
 • Datang dalam pembungkusan yang boleh dikitar semula
Kontra
 • Hanya empat opsyen warna

Apple membuat langkah besar dari segi kemampanan dan kesan terhadap alam sekitar, jadi masuk akal anda akan memilih kes yang juga didedikasikan untuk tujuan yang lebih mesra alam. Kes Outback Bio UAG diperbuat daripada bioplastik khas yang 100% boleh dikompos, serta mematuhi tahap perlindungan tinggi biasa UAG. Ia memenuhi piawaian ketenteraan untuk ujian drop, adalah pengecasan tanpa wayar serasi, dan cukup langsing untuk mudah tergelincir ke dalam poket atau beg. Pembungkusan juga boleh dikitar semula sepenuhnya, dengan dakwat berasaskan soya dan penggunaan pelekat yang minimum.

Otterbox Otter + Siri Simetri Pop

Kes iPhone 12 Pro ergonomik terbaik

Pro
 • Jenama terkenal
 • Memenuhi tiga kali standard ketenteraan untuk jatuh
 • Telah menaikkan tepi untuk perlindungan tambahan
Kontra
 • Mahal

Apa yang lebih baik daripada kes Simetri Otterbox yang sangat baik? Kes Simetri Otterbox digabungkan dengan PopSocket PopGrip, itulah yang. Keluarkan PopGrip dan anda akan dapat menggunakannya untuk mengekalkan iPhone anda semasa mengambil swafoto atau menggunakannya untuk menaikkan telefon anda pada permukaan rata. Anda boleh menukar PopSocket keluar dan menggantikannya agar sesuai dengan gaya anda, dan ia slot di bahagian belakang sarung supaya ia tidak menangkap apabila tergelincir ke dalam poket. Tetapi walaupun tanpa PopGrip, ia adalah kes yang luar biasa. Otterbox mendakwa ia memenuhi tiga kali standard ketenteraan untuk titisan, dan tepi yang dinaikkan membantu melindungi bahagian telefon anda yang paling terdedah. Ia mahal, sama dengane semua kes Otterbox, tetapi kami fikir ia berbaloi jika anda memerlukan perlindungan yang serius dan suka PopSocket.

Kate Spade New York Kes Kulit Keras Pelindung untuk iPhone 12 Pro

Kes Kulit Keras Pelindung Kate Spade New York

Kes iPhone 12 Pro bergaya terbaik

Pro
 • Datang dalam reka bentuk yang menarik
 • Mempunyai bumper tahan kejutan
 • Perlindungan yang baik terhadap calar dan lebam kecil
Kontra
 • Agak mahal
 • Bukan yang terbaik untuk melindungi daripada kesan berat

Jika anda mahu iPhone anda bergaya seperti anda, maka jangan cari lagi kes kulit keras ini dari Kate Spade New York. Ia datang dalam beberapa reka bentuk yang berbeza untuk dipadankan dengan gaya yang anda lakukan, termasuk Hollyhock Floral Clear, yang menunjukkan reka bentuk telefon anda dimatikan dengan cetakan grafik yang indah diletakkan di bahagian atas. Ia bukan semua kecantikan dan tiada pergaduhan sama ada, kerana kulit keras disertai oleh bumper tahan kejutan di sekitar luar, memberikan perlindungan yang baik. Ia tidak akan menjadi kes super-pelindung untuk penjelajah, tetapi ia masih merupakan pilihan yang bagus untuk bergaya.

tech21 iPhone 12 Eco Art Case

Kes Seni Eko Tech21

Seni terbaik kes iPhone 12 Pro

Pro
 • Diperbuat daripada 100% bahan terbiodegradasi
 • Perlindungan Jatuh 10 Kaki
 • MagSafe serasi
Kontra
 • Lebih mahal daripada kes lain

Jika estetika anda melibatkan tanggungjawab, gaya, dan perlindungan alam sekitar, anda mungkin menganggap anda tidak akan dapat mencari kes yang sempurna. Nah, Tech21 mempunyai kes yang sempurna untuk anda. Kes Eco Art diperbuat daripada 100% bahan terbiodegradasi, menawarkan perlindungan drop dari sehingga 10 kaki (tiga meter), dan sukan beberapa reka bentuk eksklusif, termasuk Terrazzo Orange yang dipaparkan di atas. Ia juga serasi dengan ciri MagSafe iPhone, yang pastinya bonus — tetapi ia agak mahal, jadi anda perlu memutuskan sama ada ia bernilai wang kepada anda.

Kes Lasak Fri Rugged Kalis Hidup.

Kes Lasak Fri Rugged Kalis Hidup

Kes iPhone 12 Pro kalis air terbaik

Pro
 • Ia kalis air, kalis salji, kalis kotoran, dan kalis drop
 • Mempunyai penutup skrin terbina dalam
 • Dibina menggunakan 60% plastik kitar semula
Kontra
 • Agak mahal
 • Agak besar

Lifeproof adalah pembuat kes yang perlu anda periksa sama ada anda sedang mencari perlindungan teratas. Ia menjadikan kes Fre terutama bagi orang aktif yang tidak mahu bimbang tentang telefon mereka pecah semasa mereka dalam perjalanan. Fre kalis air, kalis salji, kalis kotoran, dan kalis titisan, dan walaupun ia mungkin bukan kes yang paling anggun, paling bergaya, atau terkecil di sekeliling, sudah pasti ia adalah salah satu yang paling melindungi. Lebih baik lagi, ia dibina menggunakan 60% plastik kitar semula supaya anda tidak merosakkan alam sekitar. Terdapat perlindungan menyeluruh dengan penutup skrin terbina dalam, dan ia mempunyai palam untuk semua port. Kes itu agak mahal, tetapi ia bernilai kos untuk perlindungan selamat yang ditawarkannya. Ia juga mengambil sedikit masa untuk mengeluarkan, tetapi kesabaran akan membayar sendiri dalam perlindungan optimum.

Cadangan Editor

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_imgspot_img